Turisme cultural pel Maresme
Turisme cultural pel Maresme
Totes les rutes culturals i propostes que no et pots perdre si practiques el turisme cultural pel Maresme

Aquest estiu, practica el turisme cultural pel Maresme. Gaudeix de la gran oferta d'oci i del ric patrimoni històric i cultural que ofereix la comarca. Una gran diversitat de plans i atraccions turístiques que et faran descobrir aquest territori.

Perquè no et perdis res, a continuació enumerem algunes propostes i rutes culturals que podràs fer durant la teva estada al Maresme:

1. Castells i torres de vigilància
Al Maresme trobaràs una gran presència de castells i torres de vigilància construïts als segles XVI i XVII. Arran del gran nombre de torres construïdes a la comarca, el Maresme era conegut com la costa donjonada. Gaudeix d'una ruta per totes aquestes construccions, on podràs visitar més de 50.

 2. Museus
Arran de la història de la comarca, s'han construït un nombre important de museus. Alguns els podràs trobar emplaçats en edificis històrics notables. Alguns dels museus més curiosos que no et pots perdre són el Museu del Càntir a Argentona i el Museu Marès de la Punta a Arenys de Mar.

3. Música en directe
Durant els mesos d'estiu, gaudeix de música en directe gràcies als nombrosos festivals que s'organitzen, com el Festival Nits d'Estiu a Calella, el Festival de Música Clàssica de Santa Florentina a Caldes d'Estrac, el Festival de Jazz d'Arenys de Mar, l'Screamin' Festival a Calella o el Psychobilly Meeting a Pineda de Mar, entre molts altres.

4. Teatre i cultura
Si ets un amant de les arts escèniques, al Maresme podràs gaudir d'una agenda plena d'actes. Alguns dels festivals més importants de la comarca són la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda, el festival de circ Curtcirckit a Montgat i el festival internacional de teatre còmic Ple de Riure al Masnou.

5. Mercats i tradició
Els mercats més populars del Maresme són els que se celebren setmanalment a Tordera i Mataró. Algunes de les fires més rellevants de la zona és la Fira del Càntir a Argentona i la Fira de Calella i l'Alt Maresme. Tampoc et pots perdre les festes patronals, com la popular Les Santes de Mataró i els Pirates i Premianencs de Premià de Mar.


Turisme cultural pel Maresme: on allotjar-se?


Si vens a practicar el turisme cultural pel Maresme, una de les millors opcions d'allotjament l'ofereix l'Hotel Mar Blau a Calella. L'establiment està situat a 2 minuts de la platja, per la qual cosa podràs gaudir de la costa del Maresme amb la practicitat d'allotjar-te a dos minuts.

L’Hotel Mar Blau disposa de 2 piscines exteriors, per la qual cosa després d'un dia intens de turisme cultural per la zona, podràs relaxar-te i descansar a les seves instal·lacions. A més, totes les habitacions ofereixen els millors serveis perquè gaudeixis d'una estada confortable, com:


- Balcó
- Bany privat amb assecador
- Articles de bany gratuïts
- Aire condicionat
- Calefacció
- TV via satèl·lit
- Telèfon
- Nevera


Vine a gaudir del turisme cultural pel Maresme i descobreix el seva ric patrimoni. Reserva ja la teva habitació en un hotel a prop de les principals atraccions turístiques i que ofereix els millors serveis perquè et sentis com a casa.

Blog