Regala hotel Mar Blau aquestes festes
Regala hotel Mar Blau aquestes festes
S’apropa Nadal i arriba el moment de l’any més esperat per tots nosaltres. Aquella època de l’any en la que ja comencem a pensar en com sorprendre a aquella persona especial.

S’apropa Nadal i arriba el moment de l’any més esperat per tots nosaltres. Ara és aquella època de l’any en la que ja comencem a pensar en com sorprendre a aquella persona especial que ocupa el nostre cor o en com podem passar uns bons moments tota la família junts. Pensa a emplenar els ulls de felicitat en regalar Hotel Mar Blau, torna a fer sentir la il·lusió de com quan érem petits i teníem a les nostres mans aquell regal tant esperat.

Ara és temps de compartir, i una idea única és regalar Hotel Mar Blau. Si vols ser diferent, si vols emocionar, tant a la teva parella com als teus, una bona pensada és optar per una proposta alternativa. El fet d’apostar per regalar Hotel Mar Blau significa també regalar il·lusió, temps lliure, naturalesa i mar.

Aquests dies de Nadal regala Hotel Mar Blau

Ara que ja has vist què pots ser original i donar un toc únic al teu Nadal t’explicarem perquè et proposem regalar Hotel Mar Blau. Descobreix-ho a continuació...

Sabem que estàs pensant en com sorprendre aquestes festes de Nadal a la teva familia, doncs regalar Hotel Mar Blau és una opció ideal. Gaudeix d’excursions i activitats amb nens al maresme, aquí tens més informació, pots escollir qualsevol de les rutes a peu pel Maresme que aquí pots trobar. Relaxar-te i passar-ho bé en la nostra piscina exterior o en el spa de l’hotel. A més pensa que els àpats els fas en el nostre restaurant tipus buffet perquè hi hagi de tot per tots gustos dels membres de la família. Consulta aquí les activitats de l’Hotel Mar Blau i acaba de programar el teu viatge.

També pensa en regalar Hotel Mar Blau aquestes festes a la teva parella . Si estàs avorrit de sempre buscar aquell “què” especial per aquell “algú” especial en el mateix centre comercial, un molt bon pla és regalar Hotel Mar Blau. Una escapada romàntica que podeu fer tots dos junts i que, segurament, aquest “algú” viurà com una experiència inoblidable.

Sabem que pensar en el regal perfecte és difícil per això t’ajudem posant a la teva disposició les nostres instal·lacions. Sempre és un bon moment per fer una escapada al maresme en parella.

Regalar Hotel Mar Blau és per famílies i per parelles,

Tant si estàs pensant a fer una escapada familiar, o amb la teva parella, gaudir d’uns dies a la vora de la mar, viure la tranquil·litat de la naturalesa o anar de compres pel centre de la ciutat de Calella i veure els aparadors de les seves botigues, regalar Hotel Mar Blau és la teva millor opció. Ah! I no et preocupis de res, quan arribis de passejar per la ciutat o de la teva excursió podràs sopar en el nostre restaurant.

Ja esteu fent les maletes? Doncs no perdis més temps perquè t’esperem amb moltes ganes per a fer-te emocionar quan vinguis després d’aquestes festes tan especials, reserva ara i gaudeix del mar la próxima temporada de 2022. Bones Festes!

Blog