Gaudeix de la tranquil·litat del Parc Dalmau a Calella!
Gaudeix de la tranquil·litat del Parc Dalmau a Calella!
El Parc Dalmau a Calella és l’indret ideal per gaudir de la natura, els jocs infantils i la calma en un espai natural a l’aire lliure.
El Parc Dalmau a Calella és un clàssic del municipi. Un indret perfecte on gaudir en família, parella i inclús en soledat de la natura, de les activitats que ofereix i la tranquil·litat del gran espai a l’aire lliure. Descobreix-lo amb nosaltres!

Coneixes la seva història? L'ajuntament que va presidir el Sr. Jaume Dalmau i Llibre va adquirir l'any 1929 la finca, les cases, l'horta i el bosc de pins anomenat "Can Pelayo" amb la finalitat de destinar-lo a un parc municipal. Tot plegat, el Parc Dalmau a Calella resulta un esplèndid paratge de més de 10 hectàrees de recorregut fàcil, gràcies als camins i corriols expressament indicats.

Pels amants de la natura es tracta d’un itinerari botànic d’allò més interessant! El Parc Dalmau a Calella presenta dos tipus de vegetació: a la part baixa enjardinada hi abunden els plataners, que amb les seves denses capçades de fulla caduca ombregen i refresquen l'estiu. A la part alta, en canvi, hi predomina un bosc pròpiament mediterrani amb pins pinyers, alzines i brolles.

L’itinerari botànic del Parc Dalmau a Calella s'agafa passada la font dels Lleons, al tram central del parc, i és una mostra de la vegetació més natural. Hi creix un potencial alzinar mediterrani amb aladerns, alzines, arboç i lligabosc, fa olor de romaní, i s'escolten les mallerengues. Hi trobarem indrets per al repòs, el lleure i per gaudir de la natura.

Amb tot, avui, el Parc Dalmau a Calella ha esdevingut un indret amb increïbles arbredes que ens donen ombres, un lloc amb racons idíl·lics, amb flors multicolors, fet a propòsit per als amants de les passejades. És el contrapunt ideal per combinar amb harmonia perfecta les platges de Calella.

De fet, el Parc Dalmau a Calella ens convida a passar l’estona asseguts en un banc, sota els arbres o escoltant el xiuxiueig d’un ocell. I pel que fa a l’espai lúdic, s’hi poden trobar espais amb instal·lacions de jocs infantils adequats per als més petits. Hi ha els típics gronxadors i tobogans, mentre que al Pati de l'Ós hi ha jocs més nous, que conviden a la imaginació i l'aventura.

On em puc allotjar després de visitar i gaudir el Parc Dalmau a Calella?

L’ Hotel Mar Blau som un establiment de 3 estrelles ideal per descansar després de gaudir del Parc Dalmau a Calella, que, de fet, es troba a menys de 10 minuts caminant de l’allotjament. A més, estem a dos minuts de la platja, a una situació privilegiada.

Disposem de dues piscines exteriors i banyera d'hidromassatge on et podràs relaxar després de la teva intensa jornada. Les nostres instal·lacions et donaran l’oportunitat de gaudir d’un ampli ventall d'activitats d'oci. Al nostre restaurant de buffet lliure Mar Blau podràs degustar també la reconeguda i deliciosa cuina mediterrània, per completar així l’experiència.

No t’ho pensis més, reserva la teva estada i gaudeix del Parc Dalmau a Calella! A més, si reserves a través de la nostra web, tindràs un 50% de descompte en la tarifa de l’aparcament!

Blog